Εικονίδιο για τους ασφαλείς τρόπους πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Twist it δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Discover.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

τρόποι πληρωμής

Masterpass

Με το Masterpass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Απλώς επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής το Masterpass, συνδέεστε στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχετε δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας σας και επιλέγετε την κάρτα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας σας, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην επιχείρησή μας. Το Masterpass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών(American Express, Visa, MasterCard, Diners Club, Discover)

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή web banking. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα της τράπεζας και να κάνετε κατάθεση με μετρητά μέσω του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών “easypay”. 

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή του οποιουδήποτε λάθους, μπορείτε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@scrunchies.gr. Η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα διαγράφεται.

Όλες οι τραπεζικές μεταφορές θα πρέπει να γίνονται με διαμοιρασμό τραπεζικών εξόδων “OUR” και όχι “SHA”. Ως ποσό τραπεζικής κατάθεσης θεωρείται πάντα το ακριβές ποσό που τραπεζικά φτάνει στην εταιρία μας και όχι αυτό το οποίο αναγράφεται στην τραπεζική εντολή.

Για παράδειγμα, εάν καταθέσετε τα χρήματα από λογαριασμό της Πειραιώς σε λογαριασμό της Alpha Bank, τότε θα υπάρξει μια επιβάρυνση 3 – 5 € ενώ αν οι δύο λογαριασμοί ανήκουν σε ίδια τράπεζα, τότε δεν επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 6301148399222

ΙΒΑΝ: GR8401713010006301148399222

Δικαιούχος: Καραγεώργος Αναστάσιος

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 40000 200202 8024

ΙΒΑΝ: GR64 0140 4000 40000 200202 8024

Δικαιούχος: Καραγεώργος Αναστάσιος

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Κατά την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που θα σας παραδώσει την παραγγελία.

Η επιπλέον επιβάρυνση με αυτόν τον τρόπο πληρωμής είναι 1,95 και ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για αποστολές μέσω της ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα. Αντικαταβολές με την εταιρία Speedex δεν δεχόμαστε.