Εικονίδιο για τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής

Τρόποι αποστολής

Η Twist it φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας σε συνεργασία με την υπηρεσία των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) “Πόρτα-Πόρτα” και την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex.

Έξοδα αποστολής

Για αποστολές εντός Ελλάδας

  • Για παραγγελίες αξίας 80€ και άνω η μεταφορά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
  • Για παραγγελίες έως 2 κιλά κάτω των 80€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,95και 2,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Η επιβάρυνση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 1,95€ και ισχύει μόνο για την ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα. Αντικαταβολές με την εταιρία Speedex δεν δεχόμαστε.

Χρόνοι Παράδοσης

Για αποστολές εντός Ελλάδας

Ο χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας από εμάς, εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής. Οι πληρωμένες παραγγελίες θα στέλνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ οι αντικαταβολές μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες.

O εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από την courier είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή) μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 4-5 εργάσιμες μέρες.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν οι αποστολές σας το συντομότερο στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας. Πριν την αποστολή της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για την επιβεβαίωσή της. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες κ.ά.