Εικονίδιο για την πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή/ Υπαναχώρηση

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας κατάστημα στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.scrunchies.gr

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να επιστέψει την παραγγελία του εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Για την έγκυρη υπαναχώρηση του αγοραστή θα πρέπει τα προϊόντα να μην έχουν πλυθεί, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να έχουν όλα τα ταμπελάκια τους και να μην έχουν καταστραφεί οι αρχικές συσκευασίες τους.

Εφόσον είναι στην αρχική τους κατάσταση, μη έχοντας υποστεί ζημίες ή φθορές, η εταιρία μας θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό της αξίας των προϊόντων αυτών (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής που οφείλονται στην επιλογή του αγοραστή) στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται αφού ο αγοραστής μας ενημερώσει γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων, στέλνοντάς ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@scrunchies.gr και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα θα παραδοθούν στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν μπορεί να ασκηθεί για αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα για τον συγκεκριμένο καταναλωτή.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος των εμπορευμάτων.

Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη, η εταιρία μας θα εκτιμήσει την αξία των ζημιών και το ύψος της μείωσης της αξίας και σε περίπτωση που προβεί σε επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, το αντίστοιχο ποσό της ζημίας θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό της επιστροφής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα μπορείτε να να μας στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@scrunchies.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, το scrunchies.gr διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής παραγγελίας του πελάτη, ο οποίος υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής μέσω τραπέζης στο scrunchies.gr.

Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει ήδη αρνηθεί 1 φορά την παραλαβή κάποιας παραγγελίας του και στο μέλλον επιθυμεί να παραγγείλει εκ νέου από το κατάστημά μας, οι επιτρεπτές μέθοδοι πληρωμής είναι μόνο η τραπεζική κατάθεση. Η μέθοδος πληρωμής μέσω αντικαταβολής σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι δυνατή.

Επιπλέον, εφόσον δεν έχει προηγηθεί οικονομική τακτοποίηση της προηγούμενης οφειλής (10,00€), το κόστος της νέας παραγγελίας προσαυξάνεται αυτόματα κατά 10,00€.